Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ»
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ»

Ηλεκτρονική Σχολική Εφημερίδα «Τσαφ-Τσουφ»

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, τη σχολική χρονιά 2014-2015, εγκαινιάζει μια νέα, πρωτοποριακή, εκπαιδευτική δράση: την έκδοση ηλεκτρονικής Σχολικής Εφημερίδας με την επωνυμία “ΤΣΑΦ - ΤΣΟΥΦ”.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ιδέα και η πρωτοβουλία για την έκδοση Σχολικής Εφημερίδας προέκυψε από τον πλούτο των ερεθισμάτων που διανθίζονται στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Στο σχολείο μας η κάθε μέρα είναι διαφορετική και αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο για τα παιδιά όσο και για εμάς, τις εκπαιδευτικούς. Όλοι μαζί, κάθε μέρα, προχωρούμε ένα βήμα μπροστά.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα “ΤΣΑΦ - ΤΣΟΥΦ” φιλοδοξεί να καταγράψει τα δρώμενα της σχολικής μας ζωής, να παρουσιάσει τις δράσεις που υλοποιούνται, να αφουγκραστεί αγωνίες, να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει, να μοιραστεί εμπειρίες και βιώματα και να καθρεφτίσει το όραμά μας για ένα καινοτόμο, δημιουργικό και ανθρώπινο εκπαιδευτικό περιβάλλον, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις ανάγκες ενός Νέου Σχολείου. Η δομή της ύλης της Σχολικής Εφημερίδας του σχολείου μας στηρίζεται στη σύγχρονη αντίληψη περί διαθεματικότητας.

Η έκδοση Σχολικής Εφημερίδας είναι μια πολύ χρήσιμη δραστηριότητα για μια εκπαιδευτική κοινότητα, παρουσιάζει ιδιαίτερο παιδαγωγικό ενδιαφέρον και αποτελεί μία δραστηριότητα έκφρασης και αποτύπωσης της σχολικής ζωής.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας να ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα “ΤΣΑΦ - ΤΣΟΥΦ”. Σας υποσχόμαστε πως ξεφυλλίζοντάς την θα ανακαλύψετε ένα «θησαυρό» παιδικών συναισθημάτων και θα απολαύσετε μια μοναδική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

Καλή ανάγνωση!


Αγαπητές μας αναγνώστριες, αγαπητοί μας αναγνώστες,

Σας καλωσορίζουμε στο έβδομο τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ».

Το 7ο τεύχος ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ» είναι αφιερωμένο στους γιους μου, Παναγιώτη και Κωνσταντίνο. Με την Αποφοίτηση του μικρού Κωνσταντίνου από το Νηπιαγωγείο, έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής των παιδιών μου στο σχολείο της καρδιάς μου, στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!!!

 

«Θα μου λείψεις πολύ μικρό μου θαυματάκι ! »

Καλή σας ανάγνωση!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

η υπεύθυνη του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ,

Βιβή Σεβαστού

18-09-27


Σας καλωσορίζουμε στο Έκτο Τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

Το τρενάκι του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ολοκλήρωσε άλλο ένα μαγικό και γεμάτο αναμνήσεις μαθητικό ταξίδι! Η σχολική χρονιά 2016-2017 άφησε το στίγμα της στην πορεία του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!

Πολύτιμες στιγμές, όμορφα συναισθήματα, δυνατοί δεσμοί, καθαρό βλέμμα, πηγαία ευτυχία, δημιουργική καθημερινότητα…  συνέθεσαν το πάζλ του σχολείου που ονειρεύονται οι εκπαιδευτικοί, επιθυμούν οι γονείς και ζουν τα παιδιά μας!

19-08-11


Σας καλωσορίζουμε στο Πέμπτο Τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

Μέσα από τις σελίδες της θα ανακαλύψουμε το μαγικό κόσμο της προσχολικής εκπαίδευσης με εμπνευστές χαρισματικούς και δοτικούς εκπαιδευτικούς και πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, τα οποία αναπτύσσονται και «ανθίζουν» μέσα στο δικό τους μικρόκοσμο… για εμάς τους ενήλικες, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ενώ για εκείνα, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΩΝ!

19-08-11


Σας καλωσορίζουμε στο Τέταρτο Τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, θέτει και κατακτά διαρκώς νέους στόχους και βάζει τα θεμέλια για ένα σχολείο ζεστό κι ανθρώπινο, ποιοτικό και πολύπλευρο, ένα σχολείο ανοιχτό στο κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο.

Πλησιάζοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2015-2016, θα ήθελα, με απέραντη ευγνωμοσύνη και βαθιά εκτίμηση, να ευχαριστήσω τους υπέροχους κι αξιόλογους ανθρώπους  που στελεχώνουν το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο.  Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, σαν ένας δυνατός κρίκος,  ο καθένας ξεχωριστά, και σαν μια ατσάλινη αλυσίδα,  όλοι μαζί, φρόντισαν να κάνουν τη σχολική καθημερινότητα των παιδιών μας… δεύτερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Οι άνθρωποι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου είχαν τα πινέλα, είχαν και τα χρώματα… Και με πολλή πολλή αγάπη ζωγράφισαν τον παράδεισο και μπήκαν τα παιδιά μας μέσα!

Σας καλωσορίζουμε στο τέταρτο τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ».

Μέσα από τις σελίδες της θα ανακαλύψουμε πως το τρενάκι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου συνεχίζει το απολαυστικό του ταξίδι του σε κόσμους παραμυθένιους και κάνει στάση στο παιχνίδι, στη δημιουργία και στην έκφραση!

19-08-11


Σας καλωσορίζουμε στο Τρίτο Τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

«ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. γελαστοί, αισιόδοξοι, δημιουργικοί, γενναιόδωροι, με ζεστή καρδιά και δημιουργικό πνεύμα. Όταν υπάρχουν «Άνθρωποι» παίρνεις δύναμη και έμπνευση για να κάνεις και ο ίδιος αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο από χθες. Όταν μαζεύονται πολλές σταγόνες φτιάχνουν ρυάκια, τα ρυάκια φτιάχνουν ρέματα, τα ρέματα ποτάμια και τα ποτάμια ξεχειλίζουν σε απέραντες θάλασσες.
Έτσι θα αλλάξουμε τον κόσμο μας!  Σε ευχαριστώ, μέσα από τη καρδιά μου, που φιλοξενείς τα παιδιά μου σε αυτό το ζεστό και οργανωμένο «σπίτι» της χαράς, της δημιουργίας και της γνώσης. Σε ευχαριστώ!

Με εκτίμηση, Αλεξάνδρα Χριστοδουλίδου»
(μητέρα μαθήτριας και μαθητή του σχολείου μας)

Αγαπητές μας αναγνώστριες, αγαπητοί μας αναγνώστες,

Με αυτά τα λόγια εξέφρασε αυτή η μανούλα το συναίσθημά της για το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ! Τέτοια λόγια, τέτοια συναισθήματα, τέτοιοι γονείς… μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε την, τόσο δύσκολη, αλλά, και τόσο θεάρεστη, αποστολή μας, να είμαστε ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ! Και μας υπενθυμίζουν την ευθύνη που έχουμε για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και ανθρώπινου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο τα παιδιά μας θα αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση. Θα ανακαλύψουν την αξία της φιλίας, της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας. Θα γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που θα πατούν γερά τα πόδια τους στη γη, σε κάθε σημαντικό βήμα της μετέπειτα ζωής τους.

Σας καλωσορίζουμε στο τρίτο τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ». Μέσα από τις σελίδες της θα ανακαλύψουμε πώς το χαμόγελο γίνεται ευτυχία, πώς η περιέργεια γίνεται γνώση, πώς τα χάδι γίνεται ζεστή αγκαλιά, πως το ίδιο το παιδί καθορίζει το ΜΕΛΛΟΝ!

19-08-11


Σας καλωσορίζουμε στο Δευτερο Τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

19-08-11


Σας καλωσορίζουμε στο Πρώτο Τεύχος της e-εφημερίδας του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ»

19-08-11

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας