This website works best with JavaScript enabled

Λόγια Αγάπης από Γονείς

Λόγια Γονέων

«Νέοι ορίζοντες χαράς, δημιουργικότητας και φαντασίας...»

Είμαι η μητέρα ενός μπόμπιρα, μαθητή του βρεφικού τμήματος. Η ανάγκη να επιστρέψω στη δουλειά με έφερε πολύ νωρίς αντιμέτωπη με τη δύσκολη επιλογή του βρεφονηπιακού σταθμού στον οποίο θα εμπιστευόμουν το μωράκι μου.

Η επιλογή του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου έγινε έχοντας τα πιο αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την υγιεινή, την ασφάλεια, τη διατροφή και το παιδαγωγικό πρόγραμμα συνοδευόμενη από πολύ αγωνία και μπόλικες τύψεις. Ωστόσο, το προσωπικό του νηπιαγωγείου έχοντας πλήρη συναίσθηση της τεράστιας ευθύνης που αναλάμβανε, της αγωνίας μου ως γονιού και της μοναδικότητας του παιδιού μου, σύντομα εξάλειψε τις όποιες ανησυχίες μου.

Πλέον, αυτό που νιώθω είναι ότι ο μικρός μου φεύγοντας από τη δική μου αγκαλιά πηγαίνει σε μια μεγαλύτερη, αυτή του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση από τον ενθουσιασμό που δείχνει ο μικρός μου όταν παίρνει την τσαντούλα του κάθε πρωί, το χαμόγελο στην κουρασμένη από το παιχνίδι φατσούλα του κάθε μεσημέρι και την αγάπη που δείχνει για τις δασκάλες του.

Με χαρά κάθε μέρα επιβιβαζόμαστε στο τρενάκι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, βαρυφορτωμένο όπως είναι με παιδικά χαμόγελα και πολύ Αγάπη, περιμένοντας με ανυπομονησία να αποκαλυφθούν στον μικρό μου πρίγκιπα νέοι ορίζοντες χαράς, δημιουργικότητας και φαντασίας.

Ελένη Γιαννικάκη
μητέρα του Στέφανου Τσέλιου
Λαμία
Βρεφικό τμήμα

Λόγια Γονέων

«ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Το σχολείο μας !!!»

Σημαίνει  ΑΓΑΠΗ , ΜΕΓΑΛΗ  και  ΖΕΣΤΗ  ΑΓΚΑΛΙΑ και ΟΝΕΙΡΟ  για τα παιδιά……!!!

Αισθάνομαι απέραντη αγάπη για την κα Βιβή, τις δασκάλες μας και όλες τις κυρίες  του σχολείου που είναι τόσο φιλικές.
Είναι τόσες πολλές οι σκέψεις και τόσα που θέλω να εκφράσω που δεν νομίζω ότι θα καταφέρω τελικά να τα αποτυπώσω όπως τα νιώθω. Αυτά που αισθάνομαι για το σχολείο μας, δεν αποτυπώνονται σε λίγες μόνο γραμμές.

Οι δασκάλες αγκαλιάζουν, φροντίζουν, συμβουλεύουν και με χαρά και υπομονή προσφέρουν σωστή διαπαιδαγώγηση στα παιδιά με κανόνες ήθους και ευπρέπειας.
Θέατρα, εκπαιδευτικές  εκδρομές, κατασκευές, μοναδικές δραστηριότητες, τόσα και τόσα πράγματα που κάθε φορά με κάνουν να αισθάνομαι  πολύ υπερήφανη μαμά.

Το σχολείο μας, το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, μοιράζεται τα πάντα  μαζί  μας… και αγάπη για τα παιδιά….. Πολύ αγάπη, πολλές αγκαλιές, πολύ τρυφερότητα που τη χρειάζεται ένα παιδάκι. Ένα μικρό λουλουδάκι προκειμένου να «ανθίσει».  Μας παραδίνουν κάθε μέρα χαρούμενα παιδιά.

Έχω πει χιλιάδες φορές «ευχαριστώ»  στην κα Βιβή, στις δασκάλες μας, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι είναι αρκετό.
Ευχαριστώ πολύ που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να γράψω δυο λόγια για το αγαπημένο μας σχολείο.  Το πρώτο μας σχολείο, το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.

Βιβή Τσώνου
μητέρα της Ευαγγελίας και του Γιάννη Πεταλωτή
Λαμία
Νηπιακό και Προνηπιακό τμήμα

Λόγια Γονέων

«Όταν γίνεσαι μαμά, θέλεις να δώσεις στο παιδί σου ότι καλύτερο...»

Όταν γίνεσαι μαμά, θέλεις να δώσεις στο παιδί σου ότι καλύτερο.

Όταν πρέπει να επιλέξεις ένα σχολείο, θέλεις ένα σχολείο που θα ασχολείται με την μοναδικότητα κάθε παιδικής ψυχής, να του παρέχει μια καθημερινή εκπαιδευτική δράση, να ακούει τις επιθυμίες των παιδιών και να τους δίνει μορφή έκφρασης και δημιουργίας.

Τα θέλω μιας μαμάς γεμίζουν ένα τρενάκι και το τρενάκι του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ είναι γεμάτο συναισθήματα για τα παιδιά!

Έλλη Μπαμπέτα
μητέρα του Μάξιμου Μπιστιόλα
Λαμία
Παιδικό τμήμα

Λόγια Γονέων

«Ένα παιδί χαρούμενο, γεμάτο καινούριες εμπειρίες...»

Τι άλλο θέλει ένας γονιός από το να γυρνάει το παιδί του χαρούμενο από το σχολείο; Αυτό βλέπω στο γιο μου κάθε φορά που γυρνάει από το σχολείο του, το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. Ένα παιδί χαρούμενο, γεμάτο καινούριες εμπειρίες που τις αποκτάει μέσα σε ένα όμορφο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με σωστή καθοδήγηση από τις πάντα χαμογελαστές δασκάλες του.

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και το παιχνίδι βλέπω το γιο μου να κοινωνικοποιείται και να αποκτάει δεξιότητες ανάλογες της ηλικίας του.

Από τις υπέροχες δασκάλες - υπέροχες όχι μόνο ως παιδαγωγοί αλλά και ως άνθρωποι – μέχρι τους εξαίρετους οδηγούς των σχολικών και το υπόλοιπο προσωπικό είμαι σίγουρη ότι η επιλογή του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ είναι η καλύτερη τόσο για το παιδί μου όσο και για μένα.

Σοφία Βακιρτζηδέλη
μητέρα του Δημήτρη Σούκου
Λαμία
Προπαιδικό τμήμα

Λόγια Αγάπης 

Ενημερωτικα Δελτια 

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτιίων του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου

Συνδεμένοι τώρα 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Facebook 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.