Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

1.

Ο εξωστρεφής χαρακτήρας του Σχολικού Συγκροτήματος ΣΕΒΑΣΤΟΥ, θέτει τα θεμέλια για ένα Σχολείο ζεστό και ανθρώπινο, ποιοτικό και πολύπλευρο, ένα Σχολείο ανοιχτό στον κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο!

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του φιλοσοφίας, οι χορευτικές ομάδες του Εκπαιδευτηρίου παρουσίασαν τη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση, «ΜΟΥΣΙΚΑ ΧΟΡΟ-ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ», στο κατάμεστο και γεμάτο συναισθήματα Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, τον Μάρτιο του 2023, κερδίζοντας επάξια το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Οι Παραμυθάδες, οι Καλλιτέχνες και οι Εξερευνητές του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, καθώς, και η Θεατρική Ομάδα του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο υποδέχτηκαν την Άνοιξη με μουσική και χορό.

Οι χορευτές εκφράστηκαν, ψυχαγωγήθηκαν, επικοινώνησαν και δημιούργησαν μια χορευτική ομάδα που πλημμύρισε από ενέργεια και όρεξη για έναν ακόμη χορό. Τους καμαρώσαμε να διαβαίνουν μουσικά μονοπάτια και να χορεύουν στον ρυθμό της παράδοσης, παρουσιάζοντας χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας!

Αδιαμφισβήτητα, μέσα από τον παραδοσιακό χορό μπορούμε να εκφράσουμε έντονα συναισθήματα για τον τόπο και το λαό, την ιστορία του και τη λεβεντιά του. Ο παραδοσιακός χορός δεν είναι μόνο χορός για ένα παιδί. Είναι ο δρόμος για την διατήρηση της παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού μας και το Σχολείο, ίσως, το μόνο μέσο για την επίτευξή του!

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας