Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ


Οι μαθητές του Προνηπιακού και Νηπιακού Τμήματος του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου γνώρισαν το άθλημα του ποδοσφαίρου, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Τμήματος "ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ", την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2013.

 

Η αθλητική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Καλυβίων του Δήμου Λαμιέων, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο.

Υπεύθυνοι διδασκαλίας του αθλήματος είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής: κ. Νατάσσα Λάππα και κ. Φώτης Πιτσιλιώνης.

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, επενδύοντας συνεχώς στην πολύπλευρη, δημιουργική και βιωματική εκπαίδευση των μαθητών του, λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εκπαιδευτικό Τμήμα "ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ".

Στόχος του Εκπαιδευτικού Τμήματος "ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ" είναι η γνωριμία των μαθητών με κάποια βασικά αθλήματα και η ευαισθητοποίησή τους όσον αφορά στην αξία του αθλητισμού και στην καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, γεμάτο με παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικότητας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Απώτερος σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού τμήματος είναι η ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

 

 

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας