Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
VIDEOS Header
VIDEOS

10 ΧΡΟΝΙΑ Σύγχρονο Νηπιαγωγείο | Μια εξαιρετική πορεία εστιασμένη στο μέλλον του παιδιού!

Όλα ξεκίνησαν το 2009, σαν ένα όμορφο όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Η υπεύθυνη του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, Βιβή Σεβαστού, με πολύ αγάπη, ζήλο, ενθουσιασμό και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον του παιδιού, δημιούργησε ένα σχολείο καινοτόμο, δημιουργικό κι ανθρώπινο!

10 χρόνια τώρα, οι άνθρωποι του Εκπαιδευτηρίου σχεδιάζουν νέες ποικιλόμορφες δημιουργικές δράσεις, εφαρμόζουν καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και οδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης!

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, ξεφυλλίζοντας το βιβλίο των αναμνήσεων της 10ετίας που πέρασε, σταθήκαμε σε μία σελίδα ξεχωριστή.

Στην 1η Θεατρική Παράσταση του σχολείου με τίτλο «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», που σημάδεψε την έναρξη της εξαιρετικής πορείας του Εκπαιδευτηρίου!

Η κορυφαία αυτή ανάμνηση αναβίωσε στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2018-2019, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του σχολείου!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν την καταπληκτική αυτή Θεατρική Παράσταση. Ο παλμός του θεάτρου κορυφώθηκε με το θερμό χειροκρότημα του κοινού για το ταλέντο των «μικρών ηθοποιών», τη θετική ενέργεια που επικρατούσε και τον ενθουσιασμό όσων τους καμάρωσαν να ενσαρκώνουν εκείνους τους ανεπανάληπτους ρόλους, να ζωντανεύουν τις αθάνατες ατάκες, τα τραγούδια και τους χορούς, δίνοντάς τους μια νέα πνοή, πλημμυρισμένη από παιδικότητα κι αυθορμητισμό!

Η συλλογική προσπάθεια, των εξαιρετικών εκπαιδευτικών και των ταλαντούχων «μικρών ηθοποιών», ανταμείφθηκε με την γνήσια ευχαρίστηση των παιδιών και το άρτιο αποτέλεσμα!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στη Θεατρική Παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Μας συγκίνησαν και μας γέμισαν συναισθήματα χαράς και περηφάνιας. Καμαρώσαμε τα μικρά παιδιά να ερμηνεύουν με τόση ενέργεια και θάρρος, τα χαρήκαμε και θαυμάσαμε τη δύναμη της ψυχής τους!

Κι όταν τα φώτα της σκηνής έσβησαν ένα χαμόγελο νοσταλγίας ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο όλων. Νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές του χθες που αφήσαμε πίσω μας και συνάμα αισιοδοξία για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας. Ένα μέλλον που όταν το κρατούν στα χέρια τους μικρά παιδιά αναζωπυρώνεται κάθε ελπίδα !!!

2009 – 2019

10 χρόνια Σύγχρονο Νηπιαγωγείο!
Το Σχολείο του Μέλλοντος… Σήμερα!!!

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας