Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, που με τόση αγάπη αγκάλιασαν όλοι τα περασμένα Χριστούγεννα, πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, με αστείρευτο παιχνίδι, διασκέδαση και Χριστουγεννιάτικη μαγεία για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους.

Το σχολείο μας άνοιξε τις πύλες του και φιλοξένησε στους χώρους του αγαπημένα παιδικά παραμύθια, που ζέσταναν τη καρδιά και ξύπνησαν το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Παιδικά χαμόγελα, ευτυχία, αγάπη και χαρά μας κράτησαν σε όλους συντροφιά σε αυτό το παραμυθένιο ταξίδι.

Το μαγικό τρενάκι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου με επιβάτες τους μικρούς του μαθητές και τους γονείς τους ταξίδεψε:

Στη Χριστουγεννιάτικη ΑΓΑΠΗ

Το κουνελάκι, η ΑΓΑΠΗ, φόρεσε τα γιορτινά του και οδήγησε το μαγικό τρενάκι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου σε κόσμους φανταστικούς, σε κόσμους παραμυθένιους!

Στο FROZEN… Μια μαγική ιστορία…

Πριγκίπισσες κι ένας γλυκούλης χιονάνθρωπος άνοιξαν τις πύλες του κάστρου τους και υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους στο παγωμένο τους βασίλειο!

Στο Μαγισσόσπιτο…

Ανακαλύψαμε τον μυστήριο κόσμο των Μαγισσών. Μαγικά ξόρκια, φίλτρα και φαντασία μας ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο και έδωσαν λύση σε αναμνήσεις που μας σημάδεψαν!

Στην Παιχνιδούπολη…

Ξωτικά, ξύλινα αλογάκια, κάστρα και πριγκίπισσες μας ταξίδεψαν στους παιδικούς μας χρόνους και αναγέννησαν τα αγνά παιδικά μας αισθήματα!

Στη Χώρα των Ζαχαρωτών…

Γευτήκαμε ζαχαρένιες λιχουδιές που σε κάνουν να ονειρεύεσαι, ενώ ζυμώσαμε και πλάσαμε με την μαμά και το μπαμπά μπισκότα, με βασικό συστατικό την αγάπη!

 

Τόπος επιβίβασης: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Επιβάτες: τα παιδιά του σχολείου μας και οι γονείς τους

Προορισμός: το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας