Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι μαθητές του Νηπιακού και Προνηπιακού τμήματος του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις και τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Star Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της θεματικής προσέγγισης «Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», την Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού και ενημερώθηκαν, από τεχνικούς και δημοσιογράφους, για τον κύκλο των εργασιών που συντελούνται για την διεκπεραίωση των τηλεοπτικών προγραμμάτων και των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Η δημοσιογράφος του Star Κεντρικής Ελλάδας, κα Λένα Παρασκευά, μας υποδέχτηκε εγκάρδια κι έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές να κάνουν για λίγο τους δημοσιογράφους, θέτοντας τα δικά τους ερωτήματα στους συμμαθητές τους. Μάλιστα δεν δίστασαν να τραγουδήσουν και μπροστά στην κάμερα.

Για τα παιδιά, η επίσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας, αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία κι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για όλα όσα είδαν και έμαθαν.

Στιγμιότυπα από την εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του σχολείου μας στο τηλεοπτικό σταθμό, μεταδόθηκαν την ίδια μέρα στην εκπομπή του Star, Μεσημβρινά Γεγονότα.

Ευχαριστούμε θερμά τους δημοσιογράφους και το προσωπικό του σταθμού για την φιλοξενία.

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας