Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» οι μαθητές του Νηπιακού τμήματος του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Star Κεντρικής Ελλάδας, την Παρασκευή 2 Ιουνίου του 2017.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού και ενημερώθηκαν  από τους τεχνικούς για τον κύκλο των εργασιών που συντελούνται για την πραγματοποίηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων και των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Επιπλέον, η δημοσιογράφος του καναλιού κα Λένα Παρασκευά έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν για λίγο τους δημοσιογράφους, ενώ μέσα από αυτό το βήμα, τους δόθηκε η ευκαιρία να στείλουν μηνύματα αγάπης για όλους τους μετανάστες και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Φώναξαν με όλη τη δύναμη της παιδικής τους ψυχής «Παιδιά πρόσφυγές,  παιδιά μετανάστες, μα πάνω απ’ όλα ΠΑΙΔΙΑ» αναγεννώντας τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο, γεμάτο με σεβασμό και αγάπη για τον άνθρωπο, μέλλον.

Για τους μικρούς μας μαθητές, η παραπάνω επίσκεψη αποτέλεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία γεμάτη ενθουσιασμό για όσα είδαν και έμαθαν.

Ευχαριστούμε θερμά τους δημοσιογράφους και το προσωπικό του σταθμού για την φιλοξενία.

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας