Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

1

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ  αφουγκράζεται τις μαθησιακές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών του και διοργάνωσε εκπαιδευτική εκδρομή  το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στην Αθήνα, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.  

Σύμφωνα με τον Zαν-Ζακ Λεσουέρ, Ιδρυτή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, η κατανόηση του κόσμου και του φυσικού περιβάλλοντος που διαβιούμε είναι σημαντική για όλους μας. Η προστασία της βιοποικιλότητας και η ενημέρωση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ζωικού βασιλείου, αναγκαιότητα.

Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο εδώ και χρόνια γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν μικροί και μεγάλοι φίλοι των ζώων, μέσα από την επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία της γνωριμίας, με μερικά από τα πιο όμορφα και σπάνια είδη που κατοικούν στον πλανήτη.

Όραμα του  Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είναι πρωτίστως η εδραίωσή του ως του μεγαλύτερου Ζωολογικού Πάρκου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ενός παγκόσμιας εμβέλειας θεματικού πάρκου για την προστασία της βιοποικιλότητας.

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας