Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Θεατρική Παράσταση: «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» | Μάιος 2019

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και ξεφυλλίζοντας το βιβλίο των αναμνήσεών του, στάθηκε σε μία σελίδα ξεχωριστή, σε αυτή της πρώτης Θεατρικής Παράστασης του σχολείου, «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», που σημάδεψε την έναρξη της όμορφης πορείας του Εκπαιδευτηρίου.

Την κορυφαία αυτή ανάμνηση αναβιώσαμε το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαΐου 2019,  στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του σχολείου μας!

Ζήσαμε τη χαρά μιας, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένης Θεατρικής Παράστασης, όπου ο παλμός του θεάτρου κορυφώθηκε με το θερμό χειροκρότημα του κοινού, τη θετική ενέργεια που επικρατούσε,  το ταλέντο των ‘μικρών ηθοποιών’ και τον ενθουσιασμό όσων τους καμάρωσαν να ενσαρκώνουν εκείνους τους ανεπανάληπτους ρόλους,  να ζωντανεύουν τις αθάνατες ατάκες, τα τραγούδια και τους χορούς, δίνοντάς τους μια νέα πνοή, πλημμυρισμένη από παιδικότητα κι αυθορμητισμό!

Η συλλογική προσπάθεια, των εξαιρετικών εκπαιδευτικών και των ταλαντούχων μικρών ηθοποιών, ανταμείφθηκε με την γνήσια ευχαρίστηση των παιδιών και το άρτιο αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη Θεατρική Παράσταση,  «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Μας συγκίνησαν και μας γέννησαν συναισθήματα χαράς και περηφάνιας. Τα καμαρώσαμε να ερμηνεύουν, τα χαρήκαμε και με υπερηφάνεια θαυμάσαμε τη δύναμη της ψυχής τους. Τόσο χαρούμενα, με τόση ενέργεια και τόσο θάρρος!

Κι όταν τα φώτα της σκηνής έσβησαν ένα χαμόγελο νοσταλγίας ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο. Νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές του χθες που αφήσαμε πίσω μας και συνάμα αισιοδοξία για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας. Ένα μέλλον που σαν το κρατούν στα χέρια τους μικρά παιδιά αναζωπυρώνεται κάθε ελπίδα.

 

Η υπεύθυνη του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου | Βιβή Σεβαστού

 

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας