Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

KG 4473 Enhanced NR

Η κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, παλλόταν από  μια μεγαλειώδη παιδική παράσταση, από μια «υπερπαραγωγή», που παρόμοιά της δεν έχει ξαναγίνει!

Το Σχολικό Συγκρότημα «ΣΕΒΑΣΤΟΥ» μεταμορφώθηκε στο απόλυτο θεατρικό εργαστήρι με αποκλειστικούς πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, τα οποία ξετύλιξαν το κουβάρι του μεγαλύτερου ηρωικού έπους όλων των εποχών, παρουσιάζοντας την «Ομήρου Οδύσσεια».

Οι ταλαντούχοι «ηθοποιοί» καθήλωσαν το κοινό ζωντανεύοντας το Ομηρικό έπος, μέσα από πανέμορφες και ονειρεμένες εικόνες, πλούσιους διαλόγους, συναρπαστική δράση, δυναμικές χορογραφίες και επιβλητικές μάχες.

Αμέτρητα δυνατά χειροκροτήματα κατέκλυσαν κάθε γωνιά του θεάτρου και στιγμές γεμάτες περηφάνια και συγκίνηση απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Η προετοιμασία της παράστασης έγινε με πολύ αγάπη, μεράκι  και επαγγελματισμό από την οικογένεια των εκπαιδευτικών του σχολικού συγκροτήματος «ΣΕΒΑΣΤΟΥ», έχοντας ως κύριο μέλημά τους τη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών μέσα σε κλίμα αστείρευτου ενθουσιασμού και γνήσιας ευχαρίστησης.

Έτσι, οι μικροί πρωταγωνιστές, με όχημα την αυτοπεποίθηση, την αυτονομία, τη φαντασία, τον αυτοσχεδιασμό και τον αυθορμητισμό τους, σαγήνευσαν το κοινό κι άφησαν επάξια το δικό τους στίγμα στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, αναδεικνύοντας στο έπακρο το ταλέντο τους χωρίς να χρειάζονται την καθοδηγητική παρουσία των εκπαιδευτικών πάνω στη σκηνή.

Η θεατρική παράσταση «Ομήρου Οδύσσεια» αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας υπέροχης και δημιουργικής σχολικής χρονιάς.

Απολαύστε το συνοπτικό video της Θεατρικής Παράστασης…

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας