Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο διοργάνωσε Πολιτιστική Εκδήλωση, με τίτλο "ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ", που πραγματοποιήθηκε  λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς 2013-2014, στο Δημοτικό Θεάτρο Λαμίας, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014.

Τα παιδιά μας, η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι αξιόλογοι Συνεργάτες του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου ετοίμασαν μια εκδήλωση, ως αποτέλεσμα μιας δημιουργικής και παραγωγικής δουλειάς.

Στην αρχή παρακολουθήσαμε  «Παραδοσιακά παιχνίδια από το χθες έως σήμερα», ενώ στη συνέχεια «Δρώμενα από την εποχή της γιαγιάς και του παππού». Η εκδήλωσή μας  ολοκληρώθηκε με τους μικρούς μας χορευτές, που μας ταξίδεψαν στη όμορφη Μακεδονία με παραδοσιακές φορεσιές, μουσικές και παραδοσιακούς χορούς.

Στόχος μας, η αφύπνιση του ενδιαφέροντος των παιδιών για θέματα που συνδέονται με την πολιτιστική κληρονομιά και με την ιστορική εξέλιξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Η γενιά που γνωρίζει τις ρίζες της, τον πολιτισμό που προηγήθηκε απ’ αυτήν, μπορεί να χαράξει δυναμικά την δική της πορεία και να δημιουργήσει τον δικό της πολιτισμό.

VIDEO:

Φωτογραφίες:

 

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας