Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Με μία εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η Αποφοίτηση 2014 του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, στη Θερινή Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2014.

Τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου γιόρτασαν την λήξη της σχολικής χρονιάς 2013-2014.

Με μια μουσικοχορευτική παρουσίαση τα παιδιά μοιράστηκαν μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα για τη ζωή που πέρασαν μαζί, επί τέσσερα ή περισσότερα χρόνια, στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο. Ήταν η ώρα της νοσταλγίας και του αποχωρισμού.

Εξιστόρησαν το απολαυστικό ταξίδι που έκαναν μέχρι να φτάσουν στο τέλος του δρόμου, που ξεκίνησαν μικρά και φοβισμένα, για να καταλήξουν εδώ σήμερα, έτοιμα για το επόμενο βήμα, έτοιμα για μια καινούρια αρχή.

Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους και τα παιδιά μας έτοιμα να την κατακτήσουν. Ολοκληρώθηκε ένας από τους πιο σημαντικούς κύκλους της ζωή των μαθητών του Νηπιαγωγείου μας. Αύριο ξεκινά ένας νέος κύκλος. Ένα καινούργιο ταξίδι της γνώσης σε διαφορετικά σχολεία.

Τους ευχόμαστε όσο ψηλά και αν φτάσουν να μη ξεχάσουν το πρώτο σκαλοπάτι της ζωής τους, το πρώτο τους σχολείο, που άναψε μέσα τους τη φλόγα της μάθησης, της δημιουργίας και της έκφρασης.

Οι εκπαιδευτικοί του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου ευχαριστούμε τα παιδιά για το γέλιο, την ευτυχία και τη ζωντάνια που μας χάρισαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα τα θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα τα περιμένουμε με ανοιχτές τις αγκαλιές μας. Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ θα είναι πάντα εδώ, ένα δεύτερο σπίτι και θα τα περιμένει.

Τους ευχόμαστε μια νέα μαθητική πορεία, άξια των ονείρων τους.

 


…..Υπήρξα περίεργη και μελετηρή.
Ξέρω απ’ όλα. Λίγο απ’ όλα.
Τα ονόματα των λουλουδιών όταν μαραίνονται,
πότε πρασινίζουν οι λέξεις και πότε κρυώνουμε.
Πόσο εύκολα γυρίζει η κλειδαριά των αισθημάτων
μ’ ένα οποιοδήποτε κλειδί της λησμονιάς.
Όχι δεν είμαι λυπημένη….

Κική Δημουλά " Το λίγο του Κόσμου"

 

Φωτογραφίες:

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας