Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο παρουσίασε ένα πρωτότυπο Παιδικό Μιούζικαλ,  με εξαιρετικούς μικρούς ‘ηθοποιούς’, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κοστούμια και με παραμυθένιες περιπλανήσεις, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

 

Δημιουργήσαμε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση με αγάπη, φαντασία, ρυθμό, χορό και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών μας και άλλους φανταστικούς, παρμένους από τον κόσμο των παραμυθιών, από το κόσμο των ονείρων.

Το τραγούδι και ο χορός έγιναν παιχνίδι, απόκτησαν χρώμα κι έγιναν μια συναισθηματική εμπειρία.

Πάνω στη σκηνή ζωντάνεψαν ιστορίες με ήρωες που φωτίζουν τον πλανήτη των παιδιών, τη καρδιά και το μυαλό τους...

Ολόκληρη η οικογένεια του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, παιδιά-γονείς-εκπαιδευτικοί, ζήσαμε μια υπέροχη, μια μοναδική συναισθηματική εμπειρία!

Ζήσαμε τη χαρά μιας - κατά κοινή ομολογία – επιτυχημένης παράστασης, το ζεστό χειροκρότημα, τη ζωντάνια των παιδιών και τη συγκίνηση όσων τα απόλαυσαν να τραγουδούν, να χορεύουν και να ερμηνεύουν.

Κι όταν έσβησαν τα φώτα της σκηνής, συνέχισε να φωτίζει στις καρδιές όλων μας το πιο δυνατό συναίσθημα… η ΑΓΑΠΗ!

 

Το Παιδικό Μιούζικαλ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ… ΑΓΚΑΛΙΑ, Μ’ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΖΕΣΤΟ!» αποτέλεσε τον επίλογο του Προγράμματος Συναισθηματικής Αγωγής, που υλοποιείται στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο από το Νοέμβριο του 2014, και που αναμφισβήτητα προώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας, της ανάγκης για μια αγκαλιά…  Μια υπέροχη ιστορία που βοήθησε τα παιδιά να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα τους και να βρουν τρόπους να τα εκφράσουν.

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φορά κι έναν καιρό... αγκαλιά, μ’ ένα συναίσθημα ζεστό».

Τα καμαρώσαμε, τα χαρήκαμε και με υπερηφάνεια θαυμάσαμε τη δύναμη της ψυχής τους.

Τόσο χαρούμενα, με τόση ενέργεια και τόσο θάρρος!

Εκείνο όμως για το οποίο αισθάνομαι περισσότερο κερδισμένη είναι η ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργάζομαι καθημερινά με ανθρώπους με όραμα και μεράκι που καταφέρνουν να παράγουν και να προάγουν πολιτισμό, να βάζουν το θεμέλιο λίθο απ’ όπου πηγάζει η δημιουργικότητα, η φαντασία και η έκφραση των μικρών μας μαθητών και να τους δίνουν απεριόριστη αγάπη.

Βιβή Σεβαστού,
υπεύθυνη του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας