Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ζεστή αγκαλιά του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου.... παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί υποδεχθήκαμε και απολαύσαμε μια ονειρεμένη μουσικοθεατρική παράσταση « Το παραμύθι της Ζωής», την Τετάρτη 6 απριλίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Μια εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

 

Συγχαρητήρια στους μικρούς μας ηθοποιούς, που με μεγάλη επιτυχία, ζήλο και ενθουσιασμό συνεργάστηκαν αρμονικά και κατάφεραν να αναμείξουν πάνω στην σκηνή, τον λόγο με το τραγούδι και την κίνηση. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς παιδιά!

Η τέχνη συνδέθηκε με τη Ζωή! Το πλούσιο σε μηνύματα κείμενο για την αγάπη, την φιλία, την οικογένεια και την αξία των αναμνήσεων, που καθιστούν τον καθένα από μας ξεχωριστό, μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και έδωσε το ερέθισμα της αναζήτησης  στις καρδιές μας  εκείνου του παιδιού που δημιούργησε τους ενηλίκους του σήμερα. Εσάς, τους γονείς!

Στο σημείο αυτό όμως θα ήθελα να σταθώ σε όλους  εκείνους τους ανθρώπους που καθημερινά  αγκαλιάζουν με τόση αγάπη και σεβασμό τα παιδιά μας, που προσφέρουν κομμάτι της ψυχής και της προσωπικότητας τους στο θεάρεστο έργο της μάθησης και αποδεικνύουν έμπρακτα την επιτυχία μιας ισορροπημένης συνεργασίας. Ευχαριστώ τον καθένα από τους συνεργάτες μου, ξεχωριστά!

Η αυλαία μπορεί να έπεσε, όμως το ζεστό χειροκρότημα και η αγάπη των γονέων των μαθητών μας, μας δίνουν την δύναμη και το θάρρος να ανοίξουμε πανιά για το επόμενο ταξίδι μας!

Η υπεύθυνη του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου,

Βιβή Σεβαστού.

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας