Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

«Το παιδί που άλλαξε τον κόσμο!»…

Ένα συναισθηματικό Παιδικό Μιούζικαλ,  που η οικογένεια  του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, υποδεχθήκαμε   με ενθουσιασμό  και χειροκροτήσαμε γεμάτοι υπερηφάνεια,  την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ευφάνταστα σκηνικά, πολύχρωμα κοστούμια, εμπνευσμένες μουσικές και εξαιρετικοί μικροί «ηθοποιοί» κατάφεραν, μέσα από την παιδικότητα και την αθωότητα της ψυχής τους,  να συγκινήσουν τις καρδιές όλων μας και να μας θυμίσουν την σπουδαιότητα και την αξία των καθημερινών μας  στιγμών. Των στιγμών που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, των στιγμών  που με τόση ευκολία έρχονται και φεύγουν, δίχως να στρέφουν το βλέμμα  προς τα πίσω.

Μια τέτοια πολύτιμη  στιγμή  έζησαν επί σκηνής και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, τη στιγμή της Αποφοίτησής τους από το πρώτο τους σχολείο, από το σχολείο που τους χάρισε τις πιο τρυφερές  παιδικές τους αναμνήσεις.

Με βαθιά συγκίνηση και με απεριόριστη αγάπη το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ άνοιξε ένα νέο παράθυρο στο κόσμο της γνώσης και άφησε τους μικρούς του μαθητές να ανοίξουν τις φτερούγες τους και να τον γνωρίσουν.

«Στο νέο σας ταξίδι παιδιά  κρατήστε σαν πολύτιμο φυλαχτό στην καρδιά σας λέξεις όπως, αγάπη, φιλία, οικογένεια, αθωότητα, παιδικότητα, ευχαριστώ, παρακαλώ και στολίστε τη  ζωή σας με τις πιο ξεχωριστές στιγμές.

Καλή αρχή στο νέο σας σχολείο!»

Με εκτίμηση,

η υπεύθυνη του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ,

Βιβή Σεβαστού

 

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας